Hippische ondernemen

Hippische bedrijfsverzekeringen

Het runnen van een hippisch bedrijf is een aparte tak van ondernemen en brengt bijzondere risico’s met zich mee. Als ondernemer in de hippische sector wilt u deze risico’s zoveel mogelijk, en waar dat kan, beperken. Dan vertrouwt u natuurlijk niet zomaar iemand die niet weet wat er omgaat in een hippisch bedrijf. Dan wilt u graag sparren met een expert die bereikbaar is, zelf ook weet wat ondernemen is en die met kennis van de hippische sector een professioneel advies kan geven.

We hoeven u natuurlijk niet uit te leggen met welke risico’s u als hippische ondernemer, te maken kunt krijgen. We kunnen u wel adviseren hoe deze bijzondere risico’s te verzekeren zijn.

Wij zijn uw partner als het gaat om hippische bedrijfsverzekeringen als:

Aansprakelijkheid
Rechtsbijstand
Bedrijfsgebouwen
Inventaris/Goederen
Levende Have
Bedrijfsschade
Milieuschade
Landmateriaal
Vervoer
Verzuim personeel

Veel verzekering zijn er voor ‘gewone’ ondernemingen. Graag vertalen we ze naar uw bedrijf en geven een beeld van de verzekeringsmogelijkheden die er zijn om de hippische risico’s te verminderen of uit te sluiten.

Onze adviseurs hebben specialistische kennis van de specifieke risico’s voor de hippische sector. In de hippische sector werken wij samen met de FNRS en kunnen u als lid de voordelen laten zien die u krijgt door onze samenwerking met verschillende verzekeraars

Laten we eens praten en inventariseren, We zorgen voor een op maat samengesteld pakket, volledig passend bij u als hippisch ondernemer.